JEUGDCURSUS 2024

De  door HVO georganiseerde Jeugd-viscursus 2024  voor de jeugd tot 14 jaar was met een aantal van 14 jeugdigen goed bezocht en werd de hulp ingeroepen van een tweetal ervaren wedstrijdvissers, Henri en Dik de Wilde  zodat Albert Bosman , Aard Braakman en Wim Ligt (de vaste vis-docenten) het wat makkelijker hadden met de 14 deelnemer. 

De eerste twee avonden werd de theorie doorgenomen aan de hand van een cursusboek en kwamen er allerlei onderwerpen aan de orde zoals wat voor vis heb ik gevangen, hoe ga ik met een vis om, waar vis ik in de natuur en hoe ga ik er mee om etc.  en ook het maken van een tuigje werd geleerd.

De laatste twee avonden werd het geleerde in praktijk gebracht in de vijver bij Kasteel " De Cannenburch " waarbij de laatste praktijkavond  wel bijzonder modderig was want vanwege  de vele regenval was de vijver buiten haar oevers gekomen. 

Na afloop kon Albert Bosman aan alle jeugdige cursisten, een door secretaris Rinie Berkhoff gemaakt  certificaat, overhandigen als blijk van met goed gevolg de Jeugd-viscursus te  hebben gevolgd en kregen allen een telescoopvishengel, leefnet en tuigje mee naar huis en ook het cursusboek om het nog eens na te zien.

Allen gefeliciteerd namens Hengelsport Vereniging "Ontspanning" Vaassen-Epe.

P.S We zien jullie ook graag als deelnemers bij de

Doorn & van de Haar Jeugdviswedstrijden 2024.

Op de maandagavonden 3,10, 17 en 24 juni

in de vijver bij Kasteel "De Cannenburch"

Opgeven bij Alb.Bosman, Tel: 06-13013517

Er wordt dan gevist van 19:00 tot 20:30 uur


ALLE CURSISTEN MET HUN BEHAALDE CERTIFICAAT

                                                                                                  
                                                                                                    Foto: Bertus@Oosterkamp